Lägre vinkel

Det funkade inte riktigt att fota hemma hos mig. Jag hade inte plats och kom inte riktigt tillräckligt långt ifrån. Men jag skickar med detta som exempel eftersom det visar lite på de vinklarna jag pratade om. Jag tycker denna vinkeln ger mer impact på produkten och den känns större. Bilderna är ju också transparenta så att det är lätt att slänga in dem på olika bakgrunder, med skugga och speglingar.

Webbsida

Exempel på att använda kampanj-boxar. Inget som är direkt klart men skall ses mer som exempel på hur man kan använda det hela. Hade lite svårt att veta vad för typ av bild som skulle kunna symbolisera marint ljud. Testade att göra en fiskmås med hörselskydd…. men det blev nog kalkon 🙂

Google banner

Min tanke är att man tydligt visar produkt och tydligt visar avsändare med en slogan. Man kan självklart animera, men i detta stadiet väntar jag tills vi satt riktning.

Samma banner fast med en list som ”delvis” går igen från hemsidan. Jag tror att upprepning är bra och med hjälp av en list så kan man byta innehåll utan att avbryta upprepningen.

Video

Nedan är exempel på hur man skulle kunna använda sig av video i bakgrunden på sektioner (som vi pratade om). Videon var samma sak. Jag hade helt enkelt ingen plats att åka med kamera o liknande så det får göras om.