Från idé till färdig produktion. Grafisk design, digital illustration, fotografi, retusch, webbdesign, video etc.

Layout och grafisk design för tryck

Grafisk design för alla former av tryck oavsett det rör sig om folder/brochyr, produktförpackning, bildekor eller abribus. Vi kan producera från idé till tryckfärdiga original. Vi kan naturligtvis hjälpa till med tryckbeställning.

print
produkt

Produktfoto + retusch

I dagens samhälle när de flesta köp sker eller bestäms över nätet så är behovet av bra produktbilder större än någonsin. Man köper med ögat och en bild är ofta det enda man har att gå efter. Vi kan kombinera Fotografi och retusch för att effektivt framhäva produktens kvalité och funktioner.

Video och bildspel

Reklamfilm till TV, butiks TV eller Jumbotron. Eller helt vanliga bildspel/video till displayer.

Idag är det lika naturligt med video på webben som det var med bilder för ett par år sedan. Vi kan utveckla dina bilder vidare till animerade bildspel/filmer. Eller varför inte blanda video med bilder för att skapa effektfulla imagefilmer? Perfekt lösning för att få hög kvalitativ rörlig reklam på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

social

Vi får dig att synas bättre på Sociala medier

Nå en större publik genom sociala medier. Att annonsera på nätet är både lätt och kostnadseffektivt. Annonsera till exakt den målgrupp du är ute efter, utan att slösa annonskostnader på andra. Hur kommer det sig att vissa saker gillas betydligt mer än andra? Vi vet och kan hjälpa dig med det.

Nyheter